Projekt FÖRVARING

Uppgift: Lös ett vardagsproblem!

frågetecken

Den där laddaren som du aldrig vet var den är när du ska ladda din telefon, nagellacken som står överallt, nycklarna trasslar in sig i hörlurssladden och busskortet som alltid slinker undan i väskan… Visst måste det finnas en enkel lösning på detta, och nu har du chansen att komma på den!

Du ska designa en produkt, en förvaring av något slag och fundera över vilka funktioner produkten ska ha och hur du ska åstadkomma det. Du måste fundera över vilka material som lämpar sig bäst och vilka som går att kombinera med varandra för bästa resultat. Hur ska din förvaring stängas till exempel? Behövs det olika fack för att dela upp ytan? Hur ska du åstadkomma det?

I det här projektet är det också meningen att du ska ge din förvaring ett personligt utseende så att den får en stil som passar dig eller den sak som ska förvaras i den. Du kan exempelvis välja att göra en dekoration med applikation, broderi eller textiltryck. Eller blanda alla tre teknikerna? Eller så blir det färgvalet på tygerna som sätter prägel på vad du gör. Kanske färgerna som hör till fotbollslaget?

Förslag på frågor till loggboken hittar du här!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s